Allt och inget

Motivation och gratis träning med Rabble

Samarbete med Rabble

Jag började skriva ett inlägg om träningsmotivation. Att den är rätt taskig på hösten. Eller, att den kommer och går. Att den går mycket när det är höst och mörkt ute. Sedan fick jag till en sådan där magisk höstlöprunda och vips var motivationen på topp igen. Men jag tänker att en löprunda kanske inte räcker för alla? Då finns det ju tack och lov olika saker man kan göra för att behålla motivationen. Mitt bästa tips är väl att omge sig med människor som också tränar och gillar att prata om det, antingen i den vanliga världen, eller så i sociala medier. Båda funkar! En annan sak som är kul är givetvis att testa lite nytt. Springer du kan du alltid testa en annan runda, springa längre, kortare, snabbare, fartlek, andra intervaller. Men så finns det ju annan träning än löpning också, som kanske kan vara värd att testa för att få en motivationsboost. Jag kommer till det!

En sak som är lite onödig är ju att betala mer för träning än man faktiskt behöver. Jag tänkte skriva att löpning ju är gratis, men kom på att jag har lagt jättemycket pengar på den, för att jag ju kommer på nya prylar och kläder som jag behöver hela tiden… Nåväl, det var egentligen inte löpningen jag tänkte skriva om. Jag kommer bara tillbaka till den hela tiden av någon anledning.

Jag fick ett tips från rabble.se om deras app där man kan hitta erbjudanden på olika saker (ja, går att hitta på hemsidan också förstås). Eftersom jag gillar träning (duh) är det väl lämpligt att jag fokuserar detta inlägg på den delen. Rabble fungerar alltså som följer:
1. Du laddar ner appen.
2. Du letar upp ett lämpligt erbjudande.
3. Du går till stället där erbjudandet gäller, visar upp och utnyttjar det.
4. Klart!

Just nu finns det till exempel ett erbjudande på kedjan ACTIC. Det som gäller är att du får fem träningstillfällen gratis. Erbjudandet gäller på 118 anläggningar runtom i Sverige. Fem träningar till ett totalt värde av 750 kronor. Det är ändå en bra deal. Det finns massor av anläggningar här i Göteborg (men som sagt, på många många fler ställen också), så jag tänkte försöka ta mig iväg till en inom den närmaste tiden och testa något som inte finns på mitt gym. Piloxing kanske? Det har jag aldrig testat, men det låter sjukt kul. Alltså, en blandning av pilates, boxning och … wait for it… dans! Pilates, boxning och dans. Är inte helt säker på hur det går ihop, men man har ju hört begreppet så det verkar ju vara populärt. Stay tuned, kanske kommer ett inlägg om piloxing i bloggen framöver.

You Might Also Like

No Comments

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: