Löpning

Så många win

Jag har kommit hem från jobbet, ätit middag, satt mig ner i soffan. Jag har även bokat in mig på ett träningspass ikväll. Ikväll! Hur tänkte jag där? Sitta här och vänta på att få träna, helt omöjligt att hålla sig pigg. Nåja, kaffe kanske funkar. Nej, skojar bara, är nog immun mot kaffe pga dricker så sjukt mycket sådant.

Hursomhelst. Jag har kommit igång med löpningen rätt fint nu, den känns bra. Men man jag kan ju inte springa varje dag, så idag ska jag göra något jag inte gjort på väldigt, väldigt länge: jag ska till gymmet. Som ni kanske vet undviker jag dock att försöka manövrera mig i själva gymmet, så jag ska på ett corepass. Jag drar mig alltid så himla mycket för sådant. Idag försökte jag avboka passet, men det måste man tydligen göra fyra timmar innan det börjar, så jag hann inte. Bara att pallra sig dit med andra ord.

Egentligen tänkte jag ägna detta inlägg åt konceptet transportlöpning, men jag vet egentligen inte hur mycket nytt jag har att komma med i det ämnet, mer än: varför gör man jag inte sånt oftare? Att springa hem istället för att trängas på en spårvagn i rusningstrafik, det borde ju inte vara så svårt? Jag menar, man ska ju ändå färdas så då kan man lika gärna passa på att träna samtidigt. Det gjorde jag igår. Och det var skönt. Och vädret var fint. Och träningen klar när jag kom hem. Så många win.

 

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Hanna
  11 oktober, 2017 at 09:23

  Det är hur skönt som helst att transportlöpa! Ett härligt sätt att dels starta dagen på men som skrivet även skönt att ha passet gjort när man kommer hem. 🙂

 • Reply
  blåmesen
  11 oktober, 2017 at 15:16

  Så svårt att få med sig alla sina prylar hem bara…

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   12 oktober, 2017 at 10:10

   Ja, det är ju det som är lite jobbigt… Jag brukar springa med en ryggsäck och bara ta hem det nödvändigaste (typ nycklar, plånbok och liknande) och så lämnar jag resten på jobbet och tar hem en annan dag.

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: