Löpning

Lättaste löpningen på hundra (?) dagar

Skam den som ger sig ändå. Igår kändes det äntligen så sjukt lätt att springa. Ni vet ju att jag har saknat det där, att kunna riva av milen utan att det är så mycket mer med det. Och så har jag kämpat på med mina kortare rundor och det har känts jobbigt. Någon mil har det blivit någon gång, men på ren vilja och inte mycket mer. Igår när jag tog mig ut för Sunday runday kändes milen plötsligt lätt, jag mysjoggade och det tog ändå bara knappt en timme och när jag kom hem kände jag mig knappt slut. Så jäkla gött. Som jag har saknat det! När andningen funkar och benen bara rullar på. Då mår man!

Framåt kvällen när jag till slut bestämt mig för att skaka fram tillräcklig energi för att gå och handla (herregud finns det något tråkigare?) fick jag ett meddelande av Malin (@intesittastill på Instagram) som lite spontant undrade om jag inte skulle komma till gymmet. Då jag redan hade gjort dagens träning (tyckte jag) tänkte jag givetvis direkt nej… men det kändes ju hundra procent mer lockande än att gå och handla så tio minuter senare var jag på plats för dagens andra träningspass. Malin är grym, hon håller på att utbilda sig till PT och vem vore jag att tacka nej till att vara försökskanin? Det är ju i princip gratis PT-pass man får när man tränar med henne ju… Plus att det var kul också! Det är ju roligt att träna tillsammans med folk!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Mari
  17 oktober, 2017 at 05:35

  Skönt att det har vänt 🙂

 • Reply
  Anna Nystedt
  17 oktober, 2017 at 06:08

  Det gäller att välja rätt vänner! Jag letar efter en sjukgymnast eller en som jobbar i löpskoaffär ?

 • Reply
  Löpar-Åsa
  20 oktober, 2017 at 16:38

  Vad härligt! Så underbart när det händer!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: