Löpning

Stoppa tiden, hinner ej dela med mig av min träning!

Herregud, stoppa tiden! Här har jag tränat flera gånger utan att hinna skriva en rad om det i bloggen. Borde börja jobba 80% på riktiga jobbet och ha en ledig dag i veckan för att skriva blogg. Det här går ju inte!

Hursomhelst. Lördag är här. Träningen i veckan har gått helt okej, är väl inne i ett rätt bra flyt med den nu, även om jag skulle vilja träna mycket mycket mer. Men det finns ju annat i livet också, tro det eller ej. Två saker angående träningen är jag i alla fall väldigt nöjd med denna vecka:

1. Måndagsintervallernas återkomst!
Ja, du läste rätt! I måndags kväll tog jag mig till gymmet för att återuppta traditionen ”Intervallmåndag”. Innerst inne älskar jag intervallmåndag, tycker att det är en perfekt start på veckan, men har varit lite lat med det där senaste tiden. Men nu blir (blev) det alltså ändring på det!

2. Reflexvästtiden är inledd!
Häromdagen var jag ursäkternas drottning (mycket jobb! springa i tvättstuga!) och tyckte inte att det var lämpligt att klämma in en löptur mitt i allt det andra. Det var ju dessutom mörkt ute. I slutändan bytte jag ändå om (när kläderna ändå skulle torka i torkskåpet), drog på mig en reflexväst och tog mig ut på en kvällsrunda. Och det var skönt. Det var det ju. Så är det ju allt som oftast.

Och idag är det alltså lördag. Jag har sinnessjukt mycket jobb som jag behöver göra i helgen, jag menar, mina elever måste ju få feedback på sina arbeten någon gång… Så det är dagens planer, att läsa uppsatser. Vädret idag är piss, men jag ska nog passa på att ta en löprunda ändå. Dagsljus är ju ändå dagsljus.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Mari
  21 oktober, 2017 at 08:04

  Det där med måndagsintervaller. Måste testa 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   22 oktober, 2017 at 07:07

   Ja, det får du lov att göra! Imorgon är det måndag igen! 😉

   • Reply
    Mari
    22 oktober, 2017 at 08:28

    Och intervaller har jag planerat =)

 • Reply
  Rebecka
  21 oktober, 2017 at 20:29

  Härligt, bra jobbat! 🙂 Men alltså, är du inte rädd för att springa när det är mörkt ute? (Tänker på överfallsrisken som tjej…). Springer du bara på upplysta vägar eller hur tänker du? Det blir min första höst som ”löpande person” så att säga, haha, och jag vill inte låta mörkret hindra mig från att hålla igång den vanan. Men jag kan inte undgå att tycka att det känns lite läskigt att dra ut där efter jobbet när det är helt becksvart ute…

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   22 oktober, 2017 at 07:06

   Förstår hur du tänker och jaaa.. jag drar mig lite extra för att dra ut och springa när det är mörkt, men springer bara på upplysta vägar där det är relativt mycket folk i rörelse. Skulle aldrig våga mig ut på motionsspåret t.ex eller på några mindre vägar… Sjukt att det ska behöva vara så, men ja, lite extra försiktig är man ju.

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: