Löpning

Lördagsspringet

Fredag är egentligen min njutspring/ingenstresslöpningsdag. Jag slutar tidigt och passar på att dra ut och springa medan resten av världen fortfarande jobbar. Har hela helgen framför mig. Ingen stress. I fredags, av någon anledning, hamnade jag i massa andra grejer och fredagsspringet blev uppskjutet så pass länge att jag inte tog mig ut förrän igår. Men det är inget fel på lördagsspringet heller!

Passade på att njuta sovmorgon, äta frukost i lugn och ro och framåt lunchtid var jag ute och lunkade i Skatås. Det mesta kändes bra. Som vanligt den här tiden på året var det lätt att andas (älskar höstlöpning!) och benen kändes pigga. Jag sprang bort mot Delsjön, sedan en liten avstickare i skogen och så hem igen där klockan stannade på dryga 13 kilometer. Tacksamheten jag känner för att kunna dra ut och riva av 13 enkla kilometer så där, alltså…

Och med sagt så är det söndag (igen). Skulle inte ha något emot om helgerna gick lite långsammare. Men nänä. Jag har stigit upp tidigt som tusan pga busy busy dag. Ska dra ut på en kort löptur i regnet, lite senare ska jag till frisören och så har jag en massa jobb på agendan också som jag måste få klart innan imorgon och har skjutit på hela helgen. Världens bästa prokrastinerare, det är jag det.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Hanna
    22 oktober, 2017 at 12:21

    Så härligt att springa så där! Vill ut och mysjogga!

  • Lämna en kommentar

    %d bloggare gillar detta: