Löpning

Intervallmåndag blev njutspringsmåndag

Den som vill ha mer frekventa uppdateringar av mig får nog lov att följa mig på instagram, där kommer det i regel upp i alla fall ett inlägg om dagen. Här går det uppenbarligen lite trögare… Men jag ger inte upp i första taget!

Idag är det ju måndag och det ska ju innebära intervallmåndag. Jag springer vanligtvis mina intervaller på löpband, men idag var det så himla fint väder så jag kände mig inte alls sugen på att gå in i ett gym. Istället struntade jag i måndagsintervallerna och körde en vanlig, hederlig distansrunda i Skatås. Huvudsaken är ju ändå att jag tränar, tänker jag!

Jag skyndade mig hem från jobbet för att hinna ut i fina vädret, och det gjorde jag. Men jag hann inte springa långt innan det plötsligt hade börjat skymma och rätt vad det var så var det helt mörkt. Herregud, förtränger uppenbarligen varje år hur snabbt det blir mörkt när man har ställt tillbaka klockan. Nåväl. Några kilometers spring blev det i alla fall, och det var skönt!

Nu ska jag (förmodligen) bara jobba en dag till den här veckan och sedan passa på att njuta lite höstlov. Så himla himla gött och välbehövligt.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Märta Johansson
  30 oktober, 2017 at 20:45

  Är det fint väder är det helt rätt att byta intervaller mot utejogg. Nästan obligatoriskt till och med!

 • Reply
  Trail och Inspiration
  31 oktober, 2017 at 11:01

  Det är verkligen magiskt ute just, så bra val! 🙂
  Kram M

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: