Podden

1. Lite hybris

Givetvis kan ju ingenting bli perfekt första gången. Självklart var något tvunget att gå fel och för vår del var det såklart tekniken som strulade.

Vi träffades runt lunchtid (gött med lite höstlov!), åt lunch, funderade på vad vi kunde prata om i vårt första avsnitt, köpte puffskydd till mikrofonen och drog sedan hem till min lägenhet (aka poddstudion) och körde igång. Testade lite inställningar för att ljudet skulle bli så bra som möjligt och så började vi spela in. Första försöket blev det lite för mycket nervösskratt men snart var vi varma i kläderna och andra försöket blev vi så himla nöjda med. Förutom en liten 30-sekunders-snutt som vi ville ha bort. Slutade med att ljudet försvann från hela inspelningen. Ville börja gråta. Men vi bröt ihop och gick vidare, började prata och hips vips var första avsnittet av podden Sitt inte still klart!

Alltså, så himla himla roligt att spela in podd (trots att vi förlorade ett helt avsnitt till tekniken)! Och även väldigt skönt att det gick så smidigt att ladda upp och få ut avsnittet till Podcaster och andra ställen där poddar finns. Det är helt galet, denna morgon har folk alltså lyssnat på samtalet jag och Malin hade igår. Och vi har redan fått en del fin feedback och mitt hjärta svämmar över typ. Älskar folk.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Anna
    2 november, 2017 at 21:40

    Men å. jag ligger efter. Måste rota fram ett par hörlurar och lyssna… så nu hinner jag inte vara här inne mer. Hejdå:)

  • Lämna en kommentar

    %d bloggare gillar detta: