Podden

2. Dead bug

Det är hysteriska tider, mycket att göra (fast när är det inte det?). Veckorna går snabbt och livet rullar på med jobb, träning och podd. Ikväll är det faktiskt dags att spela in nästa veckas avsnitt, och jag har inte ens hunnit pusha för det vi släppte den här veckan.

Vi fick så trevligt gensvar efter första avsnittet, och var så himla pepp på att spela in nästa. Samtidigt kom det ett uns prestationsångest över mig, just för att folk sa att de hade gillat det första. Så larvigt, men sant. Sedan har jag börjat bli självkritisk och när jag har lyssnat på det andra avsnittet har jag tänkt på saker jag vill förbättra… Men det är bra någonstans ändå ju tänker jag, att man vill bli bättre!

2. Dead bug

I avsnitt 2 har vi precis avrundat tävlingssäsongen genom att springa Finalloppet (som jag ju skrivit racerapport om också), och så pratar vi om styrketräning. Malin som är PT tipsar om bra styrkeövningar (bl.a. dead bug) och så pratar vi lite om att det aldrig finns tillräckligt många bajamajor på lopp. Avsnitt två (och ett) finns att lyssna på där poddar finns!

Och med det sagt… Nu är det söndag. Solen skiner. Måste nog spendera den utomhus. I löpspåret. Hurra för löpning i dagsljus (och sol!!).

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Anna Nystedt
    13 november, 2017 at 07:33

    Alltså bajamajorna! Att de ska vara så svårt att hosta upp tillräckligt många! Skogsdungen vid starten på Gbg-varvet måste vara Sveriges mest välgödslade…?

  • Lämna en kommentar

    %d bloggare gillar detta: