Löpning

Två mil

Idag sken solen och jag hade bestämt mig för att dra ut och springa. Var pepp från sekunden jag vaknade. Runt lunchtid var jag ute genom dörren och sprang mot Skatås. Målet var att springa runt 12-13 km, men som rubriken avslöjar blev det betydligt mer än så.

Jag har funderingar på att ta mig an ett nytt maraton i vår, men nu snackar vi redan i mars och alltså bara fyra månader kvar att träna. Fyra månader är ju inte så där jättelång tid när man pratar maratonträning. Å andra sidan tänker jag så här: när jag bestämde mig för att springa Stockholm marathon var det typ två månader kvar och det gick ju ändå… Nåja, återkommer såklart om detta! Det jag skulle komma fram till var att jag eftersom jag funderar på att springa maraton igen kände att jag ville testa på att springa lite längre än vanligt idag. Så när jag hade nått mina tänkta 12-13 km var jag inte alls sugen på att sluta.

Några kringelkrokar senare stannade jag klockan på 20 km. Jag har väl sprungit på relativt bra i höst, men några sådana där långa pass var det längesen jag fick till. Känslan var dessutom väldigt bra, lite trött i benen när jag kom hem såklart, men passet i sig var inte särskilt jobbigt alls och det känns absolut som att jag är redo för att börja maratonträna igen! 2018, here I come!

Bedövande vackert ute idag! Om alla novemberdagar var så här skulle jag nog inte ha så mycket emot november. 

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Anna
  13 november, 2017 at 07:13

  Vilken mara är det du har i tankarna?

 • Reply
  Sara Borg
  13 november, 2017 at 08:08

  Bästa känslan! 🙂

 • Reply
  Annika
  13 november, 2017 at 13:57

  Vad skönt känna så inför 20 km och ett marathon!
  Jag kom upp i 13 km härom helgen och visst hade jag kunnat gneta på lite till, men inte utan att få kämpa lite. Känner att jag måste hålla milen, åtminstone, i benen genom vintern för att inte starta från noll när våren kommer.

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   16 november, 2017 at 18:11

   Det känns alltid som det viktigaste för mig, att inte behöva börja om från noll på våren… Det är ju så jobbigt!

 • Reply
  Trail och Inspiration
  14 november, 2017 at 11:10

  Vilken härlig känsla att ha ändå! 😀

 • Reply
  Mari
  15 november, 2017 at 06:32

  Grym känsla och grymt bra jobbat 🙂

 • Reply
  Hanna
  15 november, 2017 at 21:56

  Vilken härlig känsla! Bra jobbat.:-)

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: