Podden

3. Brutalbänk och musikintervaller

Alltså jag orkar inte! Tiden går så snabbt! Vi är redan inne på vecka 3 av poddens livstid! Helt galet. I och för sig tycker jag kanske att det är lite gött att tiden går snabbt just nu, ser ju lite fram emot julledighet och Luleå och dylikt.

Det är riktigt, riktigt roligt att göra podd, men ganska svårt och efter varje avsnitt är det något jag inte är helt nöjd med, men allt kan ju inte vara perfekt från början (hehe). Ser utvecklingspotentialen men är samtidigt skitnöjd med vad vi lyckas åstadkomma som rookies i poddvärlden. Och vågar nog säga att avsnitt tre är vårt bästa hittills!

För att summera avsnitt 3 kan vi väl säga typ så här: vi följer upp min styrketräningsutmaning. Vi pratar om att springa i trappa och om musikintervaller. Om att behöva trängas i motionsspåren och så börjar vi nosa lite på nästa års löputmaningar (som jag ju nu har berättat i bloggen innebär bl.a. Barcelona maraton för mig…)

Podden ”Sitt inte still” finns att lyssna på där andra poddar finns, på denna länk eller genom att klicka på spelaren nedan.

You Might Also Like

No Comments

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: