Löpning

Backintervaller i regn och rusk och mörker

Det är ju knappt så att man har hunnit fatta att det är november, och så är ju november snart slut (vi överlevde november!). Det är ju kanske lite trögare än vanligt att ta sig ut och springa nuförtiden när det är mörkt och kallt och regnigt men uppenbarligen går det ju.

Igår var vår Frontrunner-boss Thomas i Göteborg på jobb så vi passade på att ta en runda ihop. Försökte styra om det till en middag istället, men det är tur att det finns folk som väldigt gärna springer trots att det regnar och ruskar. Så en löprunda blev det. Mitt i allt tyckte han dessutom att vi skulle springa backintervaller. En måndagskväll i regn, ja ni fattar ju.

Det där med intervaller alltså… Så jäkla skönt efteråt, men en sann plåga när man har typ hälften kvar. Och backintervaller är inte att leka med. Hade lätt gett upp efter hälften om jag inte haft någon som peppade. En borde nog sällskapsspringa sina intervaller oftare! Man vill ju inte vara den som ger upp direkt…

Och fan vad man känner sig bra när man har lyckats ge sig ut i det rusket och fått till ett bra pass. Nöjd.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Anna
  28 november, 2017 at 22:26

  Fast backintervaller är de skönaste intervallerna! lite för att man liksom kan se slutet… Men det är ju ändå inte som ett härligt långmyspass 🙂

 • Reply
  Annika
  29 november, 2017 at 15:09

  Jag går på ett intervallpass i grupp av denna anledningen. Nån som säger exakt vad jag ska göra, omringad av folk som är bra mycket snabbare och starkare än vad jag är.
  Inomhus på bandet så vädret spelar ingen roll heller.

 • Reply
  Johannes
  1 december, 2017 at 17:05

  Kämpa! Det vänder snart. =)

 • Reply
  Hanna
  2 december, 2017 at 05:44

  Vilket bra pass det blev!

 • Reply
  MarathonEmma
  2 december, 2017 at 23:33

  Starkt gjort. Heja dig Ida!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: