Allt och inget

Sedan sist

Jag har ju varit borta från bloggen mer eller mindre sedan i somras, även om det inte var förrän i början av januari som jag officiellt pausade den. Det var ganska skönt att meddela att det inte skulle komma fler inlägg för tillfället, för då kunde jag släppa mitt dåliga bloggsamvete helt och hållet, och nu känns det plötsligt himla bra att vara tillbaka! Men när man har varit borta ett tag känns det ju rimligt att berätta lite om vad som har hänt sedan sist.

* Jag och Malin har släppt ett gäng nya avsnitt av vår podd Sitt inte still. 13 avsnitt totalt redan. Det är ju galet hur snabbt tiden går, OCH att vi lyckas släppa ett avsnitt i veckan, även om vi ibland får stressa lite för att hitta tid för inspelning.

* Jag har lyckats komma in i ett bra flyt med löpningen. Är uppe i ca 3 mil löpning i veckan nu, vilket kanske inte verkar så mycket när man påstår sig ligga i maratonträning, men jag är ändå rätt nöjd med det för tillfället…  Häromveckan sprang jag en halvmara helt spontant på ett träningspass, så det känns som att formen är helt okej alltså. Ska öka på nu också, men mer om det i ett senare inlägg!

* Jag jobbar som en dåre, men ny-termin-stressen har börjat lägga sig litegrann, så det känns som att jag kan andas igen. Och nu är det bara två veckors jobb innan sportlov och sedan kommer resten av terminen gå svoosh, för jag har ju både en resa till Barcelona och till Portugal att se framemot mitt i allt också…

* Jag har inte kommit igång med styrketräningen – det är mitt dåliga samvete när det gäller träningen, men jag vill bara springa! Och nu när jag snart ska springa maraton känner jag att jag inte vill slänga bort ett träningstillfälle på styrka, även om jag innerst inne fattar att det vore ganska vettigt.

Tjaaa, livet rullar på. Inga större saker som har hänt här direkt. Framförallt känns det riktigt gött att löpningen går bra, jag var ju i något av en svacka efter sommaren och det kändes trögt ganska länge. Nu längtar jag (ofta, men verkligen inte alltid) efter att springa och jag är både snabbare än tidigare och tycker det känns roligare. Kanske därför det känns roligare att blogga igen också?

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Löpar-Åsa
    29 januari, 2018 at 19:26

    Välkommen tillbaka! Kul att höra att du har fått blogglust igen! Vi vill ju kunna följa dina äventyr framöver!

  • Lämna en kommentar

    %d bloggare gillar detta: