Löpning

En händelserik löparvår coming up!

 

Det är tydligen löpningens dag idag. Samma dag som jag för första gången på hundra år har planerat en vilodag pga redan sprungit så pass mycket i veckan. Höjden av dålig planering. Nåja, det är sånt som händer.

Idag tänkte jag berätta att det händer skitmycket roligt i min löparvärld i vår. Alltså, när jag tänker efter hur mycket löpningen fört med sig utöver själva dra ut och springa för att hålla mig i form som ju var tanken från början, så är det ju faktiskt lite sjukt. Men sjukt roligt! Här är lite av vad som kommer ske de närmsta månaderna ->

Barcelona Maraton

Först och främst: Barcelona Maraton 11 mars. Det är bara 36 dagar (!!) kvar nu. Alltså, det är jättesnart. Utöver att springa maran där är jag så himla pepp på en weekend i fina fina Barcelona. Vi åker ner redan på fredag morgon, myser på lördag, springer på söndag och åker hem på måndag. Det blir bra! Jag åker dit med min poddkompis Malin, och så kommer det dessutom vara massa fina ASICS FrontRunner-folk där som man nog hinner hänga lite med också. Gött va!

Löparakademin

Igår kunde jag inte hålla mig längre, utan tackade ja till att vara programansvarig för Löparakademins tioveckorsprogram i Göteborg i vår. Jag har ju varit ledare tidigare, och nu känns det så himla kul att vara tillbaka! Det kommer bli en del jobb såklart, men det är värt det. Löparakademin är ju en ideell organisation så här snackar vi inte att tjäna pengar eller något åt det hållet – här jobbar vi för att må bra i hjärtat. Älskar Löparakademin. Om du vill vara ledare, hör av dig!

Träningsvecka i Portugal

Jamen herregud, detta också. En hel vecka med löpning i Monte Gordo. Och jag åker inte ens dit som deltagare – utan som löpledare! Madre mía! Så galet pepp på detta också alltså, som ni väl förstår. Längtar i hela kroppen.

ASICS FrontRunner

ASICS FrontRunner fortsätter ju som vanligt i år, känner mig så fruktansvärt lyckligt lottad som blev utvald förra året, OCH att de vill ha kvar mig i år också. Det kommer ju komma ett gäng nya medlemmar i teamet också och då kommer det ju såklart bli nytt team meeting. SÅ. HIMLA. KUL. En liten fågel viskade i mitt öra att det nog kommer ske i samband med något lopp också… oh yes.

Göteborgsvarvet och Stockholm Marathon

Ja, alla dessa lopp som man anmäler sig till… Inte nog med att jag ska springa Barcelona, det kommer ju alltid mera! Göteborgsvarvet är ju givet, och om kroppen inte bryter samman fullkomligt av all rolig löpning i vår så känns ju även Stockholm Marathon som en ganska så spikad post i kalendern…

Sådant som man kan påminna sig om under alla dessa himla gråa löprundor i gråa Gbg-vintern… 

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Trail och Inspiration
  3 februari, 2018 at 11:43

  Ojojoj, vilka planer!! 😀

 • Reply
  claratoll
  5 februari, 2018 at 19:39

  Spännande vår! Vilket blir roligast? 🙂

 • Reply
  Annika
  12 februari, 2018 at 15:00

  Jag är anmäld till Stockholm så om du kör kan jag ligga bakom dig och jaga en fin tid. Bra plan va? Hehehe..

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   15 februari, 2018 at 14:53

   Haha, känner pressen! 😀

   • Reply
    Annika
    16 februari, 2018 at 11:26

    Jepp! Vi var rätt lika i tid på våra första maror och det kan ju bara bli bättre andra och tredje gången 🙂

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: