Löpning

”Och ibland på fritiden är jag löpcoach”

Häromsistens fick jag och min poddkompis Malin frågan från Vitamin Well om vi ville köra ett träningspass tillsammans med dem i Göteborg. Och det ville vi såklart! I onsdags var det så dags, så direkt efter att vi hade spelat in veckans podd drog vi till Slottsskogen. Lite svårt att planera ett pass när man inte har någon koll whatsoever på vilka som kommer eller hur många, men vi lyckades få till ett riktigt grymt pass (om man får säga det själv, hehe). Det dök upp ett tjugotal personer i kylan, och jag tror nog att alla lyckades få upp värmen!

Vi körde i en timme och hann med massa kul:
– Uppvärmning (såklart, glöm aldrig)
– Löpskolning
– Intervaller (45 sek*2, 30 sek*2, 15 sek*2, 15 sek*2, 30 sek*2, 45 sek*2)
– Styrkecirkel med fyra övningar och tre varv
– Och en sista spurt för att avsluta på topp

Det var riktigt kul! Vi hade grymma deltagare och Malin är verkligen en duktig coach! Vi hoppas på fler tillfällen framöver, antingen om det är tillsammans med Vitamin Well igen, eller på eget bevåg. Den som lever får se!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Anna
  16 februari, 2018 at 14:06

  En typiskt rolig fritidssyssla. Ska också syssla med den i eftermiddag. I regn…. får se hur roligt det blir 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   17 februari, 2018 at 09:40

   Väldigt roligt faktiskt, blev nästan sugen på att göra det lite oftare! 😀

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: