Podden

18. Att ladda upp för långlopp

Idag är det 8 dagar kvar till Barcelona Maraton (herregud). Tiden har gått fort, det brukar den ju göra… I veckans podd pratar vi om att ladda upp för långlopp och om våra planer för att springa igenom hela jäkla Barcelona (eller i alla fall genom fyra mil av Barcelona). Antar det är ett ämne som folk gillar, för detta avsnitt tar rekordet i flest nedladdningar första dagen som det ligger ute. Så kul!! Med risk för att låta lite o-jantig: gillar detta avsnitt! Men så är det ju typ det bästa ämnet ever: ladda upp inför lopp…

Vår podd Sitt inte still finns att lyssna på i de vanliga poddapparna, på Spotify och så här såklart.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Annika
  5 mars, 2018 at 15:28

  Jag är en urkass podd-lyssnare, men har prövat mig fram med Ewerlöv och Månström när jag springer och nu tog jag mig tiden att lyssna på er eftersom jag stressar lite över Stockholm maraton redan. Kul! Blev peppad fast jag ligger efter med långlöpen.

  Kör järnet på maran nu i Barca så ska jag leta rätt på dig i Stockholm den 2 juni. (Lite stalkervarning där, men jag är harmlös, jag lovar)

 • Reply
  Trail & Inspiration
  7 mars, 2018 at 09:12

  Ska bli så himla kul att följa dig närmsta tiden! (Mer än vanlig då). 😉
  Kram M

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: