Köp rätt flugfiskespön

För den som är intresserad av sportfiske är flugfiske det perfekta fisket man kan utföra. Som bete används fiskefluga och det är själva fluglinan som ska utgöra kastvikten. De flugspön som används vid flugfiske är bland annat gjorda av glasfiber, boron och kolfiber. Längden brukar variera mellan 6 till 17 fot.

Flugrullens uppgift under kastet är inte som man kan tro, att medverka i själva kastet, utan är till för att samla fluglinan. För att lyckas behövs både ett bra flugfiskespö men även rätt teknik för att få till ett så bra kast som möjligt. Med rätt redskap blir det både roligare och lättare att få till ett bra kast och samtidigt lyckas fånga en fisk. Det finns en mängd olika flugfiskespö att välja mellan och man kan välja och mixa som man själv vill.

Välj rätt material på flugfiskespöt.

Införskaffa flugfiskespön som håller både bra kvalité och som antingen är gjorda i glasfiber, boron eller kolfiber. Här kan du som kund välja själv vad du föredrar för material och samtidigt välja längd på ditt spö. Det finns olika längder på spön och beroende på vilken längd du känner dig bekväm med finns det allt från 6 fot upp till 17 fot. Unna dig lyxen att välja ut exakt det spö som passar dig, både gällande material, längd och fluglina.

På hemsidan hittar du även andra tillbehör som är bra att ha, så som flugboxar, rullar, vadarbyxor samt väskor och ryggsäckar. För att underlätta för sig dig själv och göra fisket så enkelt och smidigt som möjligt är det bästa alternativet att köpa allt från samma ställe eftersom du då vet att allt håller samma kvalité.