Om mig och mitt spring

Mitt namn är Ida. Jag är en norrbottning bosatt i Göteborg och har sprungit sedan juni 2013.

Det hela började med att jag en morgon var på väg till jobbet. Såg spårvagnen komma och insåg att jag nog var tvungen att springa för att hinna. Men jag orkade inte. Då var jag 29 år gammal. Då bestämde jag att det inte kändes helt okej att inte orka något som 29-åring. Så jag tog beslutet att börja springa. Det gick rätt trögt, för det är ganska tungt i början. Men efter ett par slitiga månader med bl.a. överbelastningsskador lyckades jag ändå springa Midnattsloppets 10 km i augusti. Det gick inte snabbt, men det gick.

Den här gången lyckades jag faktiskt göra träningen till en del av min livsstil, och två år senare fortsätter jag att springa. 2014 fick jag äran att vara ambassadör för Midnattsloppet, och sedan var jag helt fast i både löpning och bloggande. 2014 lyckades jag dessutom springa Göteborgsvarvet, några få år efter att jag suttit i Slottsskogen och hånskrattat åt folk som var så galna och sprang två mil bara så där. Jag älskar löpning.

Alla lopp jag har sprungit, och resultaten förstås, hittar du här.

image