Allt och inget

Ormberget

Löprunda 1 och 2 blev ju fiaskon, som jag skrev i förra inlägget.
Detta kanske inte var så konstigt eftersom jag knappt rört mig på ca 2 år. Har sällan känt mig så nedslagen som under det andra passet då jag insåg att jag knappt kunde jogga, och istället fick ta en promenad.

Sedan åkte jag till Luleå och tog semester.
Jag fann mig i att jag inte var fit nog för att kunna springa. Istället blev det några långpromenader runt Ormberget, och därefter dröjde det inte länge innan jag vågade mig på att testa att jogga igen. Och nu kan jag knappt komma ihåg hur jobbiga de där första passen var…

IMG_7140

Ormberget. Där kan man snacka backträning!

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    asab
    2 januari, 2017 at 20:47

    Tummen upp för nystart! Och för att regga resultat! 🙂 God fortsättning!

  • Lämna en kommentar

    %d bloggare gillar detta: