Allt och inget Löpning

Rekord!

Idag sprang jag 4,8 km på 29:44 minuter.
För en månad sedan sprang jag… ingenting. Rätt nöjd med detta med andra ord. Satsade på att kunna springa 5 km i september, så det målet känns ju rätt överkomligt, med tanke på att jag lär kunna göra det nu. Vansinnigt nöjd.

IMG_7278

Nöjd! 

Fantastisk grej det här med löpning ändå, man får ju resultat så snabbt. Från att jag inte kunde springa överhuvudtaget för några veckor sedan till detta idag. Det märks ju snabbt att man blir bättre! Så nu är det fullt fart framåt, detta är definitivt bara början.

IMG_7276

Tar igen mig på ballis efter dagens löptur i mina nya shorts. Det kanske var de som gjorde att jag kunde ta mig fram så bra idag! 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Peppen genom framstegen - Träningsblogga
    28 november, 2015 at 19:45

    […] Ett rekord: ”Idag sprang jag 4,8 km på 29:44 minuter. För en månad sedan sprang jag… ingenting.” […]

  • Lämna en kommentar

    %d bloggare gillar detta: