Löpning

Nytt rekord!

Idag är det exakt en månad sedan jag drog på mig skorna för min första löprunda. Då tog jag mig runt 2 km, och det var varvat med promenad… Idag sprang jag 6,35 km på 41:28. Det är 6:32 min per kilometer. Jag är så galet nöjd. Inte bara med tiden, utan mest med 6,35 km. Tror jag var 15 eller så senast jag kunde springa så långt. Samtidigt är jag lite besviken på mig själv, för jag hade nog kunnat pusha mig själv lite mer idag. Kanske till 7 km?
Men ändå, att gå från absolut noll kondition till detta idag, på en månad, jag är rätt fascinerad av hur  kroppen fungerar bara man använder den lite!

IMG_7317

Ormberget idag

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  minatraningstajts
  17 juli, 2013 at 17:26

  Hej dig, vilken grej! Grymma framsteg. Tror att du gjorde helt rätt som anmälde dig till loppet – ja, mål är bra och dessutom är det aldrig så lätt att springa som på lopp. Ska bli kul att följa!

  • Reply
   idaaspens
   20 juli, 2013 at 15:30

   Tack!! Känns bra att ha kommit igång, äntligen!

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: