Löpning

Lite jogg och lite backe

IMG_7327

 

Lite ont i fötterna imorse efter gårdagens pass, men efter lite lätt jogg gick det över. Det blev bara lite drygt 5 km idag, inklusive lite backträning. Hade tänkt mig mer, men fick ett samtal och kände mig tvungen att ta tag i en sak… Men jag är rätt nöjd ändå. Imorgon blir det nog att vila från löpning och satsa på ett längre pass på fredag.

Känner mig definitivt starkare och starkare för varje träningspass jag gör. Så himla tacksamt det är att röra sig!

IMG_7329

 

Dagens lilla backe. 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Rund är också en form!
  17 juli, 2013 at 19:54

  Härligt jobbat! Heja dig!

 • Reply
  Jenny
  20 juli, 2013 at 09:39

  Skitbra jobbat! Kör på!

 • Reply
  idaaspens
  20 juli, 2013 at 15:31

  Tack!! Jag kör på! 🙂

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: