Löpning

Fothelvetet

IMG_7346

Bott vid Ormberget i nästan hela mitt liv, men det är i sommar jag upptäckt vilka fina spår som finns där…

Idag är det vilodag eftersom jag sprungit sönder min fot i veckan. Enormt upprörande! Igår visste jag att jag inte borde ha gett mig ut, jag borde lära mig att lyssna på kroppen. Kämpade mig igenom smärtan igår och tog mig runt 7,3 km. Men det gick inte snabbt och det blev många hämta-andan-pauser och så promenerade jag en bit också. Jobbig runda, ett typexempel på vad som kan få lusten att försvinna! Men ska inte ge upp nu, vilar foten idag och hoppas att den fungerar imorgon. Känns dock tveksamt.

På måndag åker jag till Barcelona, hoppas jag lyckas motionera lite där också. Annars blir det nästan en veckas vila från löpning, och det känns inte bra såhär en månad innan Midnattsloppet…

IMG_7344

Ormbergsbacken – där blev det ingen backträning för mig igår! 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Andreas
  20 juli, 2013 at 18:12

  Mysig miljö!

 • Reply
  Träningsåret 2013 | Träningsblogga
  31 december, 2013 at 17:45

  […] powerwalka istället. Men man ska inte ge upp, jag kämpade på under sommaren, drog på mig överbelastningsskador från helvetet, men den 24 augusti lyckades jag ändå genomföra mitt första lopp på 15 år, det […]

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: