Allt och inget

Överbelastningsskador – vilket jävla påhitt!

I drygt en vecka har jag känt av en jobbig överbelastningsskada i vänstra foten. Jag förstod nästan att det skulle hända, men jag ignorerade det och körde på som vanligt. Det kändes ju så bra att bara springa på! Det är lätt att vara efterklok alltså, det vet man ju. Läste dessutom precis denna artikel och inser att jag gjort många fel i min träning.

Spenderade fem ljuvliga dagar i Barcelona förra veckan. Ingen löpning blev det där, så då fick foten vila lite i alla fall. Samma dag jag kom hem från Spanien var jag sugen på att testa att springa lite igen, och sagt och gjort. När jag kom hem knappa 3 km senare ville jag bara gråta. Vilket jag gjorde. Foten kändes som ett enda stort blåmärke och jag insåg att jag måste vila ännu mer.

Kan ju säga att den där milen jag planerat att springa på Midnattsloppet om en knapp månad känns ganska omöjlig just nu… Men imorgon ska jag nog ta mig ut på en cykelrunda och om foten tillåter det gå i lite slalombacke. Om jag vågar.

Men Barcelona var gött i alla fall! 

IMG_7545

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Återhämta dig, människa! - Träningsblogga
    26 januari, 2016 at 12:48

    […] vila från löpningen. Jag fick inte bara vila från löpningen, utan jag fick också spendera en vecka i Barcelona i princip skrikandes varje gång jag tog ett steg. Ni kan ju tänka er hur storstadssemester och […]

  • Lämna en kommentar

    %d bloggare gillar detta: