Löpning

Vart tog flåset vägen?

Idag var det äntligen dags för första löprundan på ett par veckor. Jag var så rädd att fötterna inte skulle klara av det, men de har känts okej de senaste dagarna så det fanns ingen anledning att inte testa! Efter löprundan kan jag konstatera att träningspausen var bra för fötterna men kass för flåset. Det känns nästan som att jag är tillbaka på ruta ett, men samtidigt så är det viktigaste att fötterna fungerar att springa på, så nu får jag testa att få upp konditionen igen. Det har ju gått förut, så det ska väl gå nu också. Så det blev en kort runda, konditionsmässigt rätt tung, men lyckan av att kunna springa var enorm! Nu vilar jag från löpningen en dag eller två igen, vill ju inte göra samma misstag och överbelasta fötterna direkt…

På söndag åker jag hem till Göteborg, och då blir det att köpa träningskort så jag kan variera träningen lite mer. Det känns som att min kropp behöver det.

IMG_7665

You Might Also Like

No Comments

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: