Löpning

5 km på Ormberget

Sakta men säkert jobbar jag på att träna upp konditionen och fötterna igen. Jag försöker att inte bli för ivrig och tvingar mig därför till minst en vilodag mellan passen. Det blir bra när jag köper träningskort och kan variera konditionsträningen lite, så det inte bara blir löpning.

Igår blev det 5 km löpning. Deppigt att märka hur konditionen försämrades under mitt ofrivilliga träningsuppehåll, var t.ex. tvungen att gå en bit av de där ynka 5 km. Men det är ju i alla fall bättre än det var i början av sommaren, så egentligen ska jag väl vara nöjd.

IMG_7676Nu har jag bara ett (eventuellt två, om jag känner mig modig) träningspass kvar i Luleå. Då gäller det att utnyttja Ormberget till max. Kommer sakna att springa där, men nog ska man väl hitta bra ställen i Göteborg också!

You Might Also Like

No Comments

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: