Löpning

The Snake Mountain!

Det blev ett träningspass idag också, trots att jag hade planerat in vilodag. Jag kände bara att det inte finns tid att vila om jag ska ens ha en liten chans att kunna springa Midnattsloppet om två veckor. Det får bära eller brista, om fötterna ger upp igen får jag helt enkelt ta smällen då… Kanske korkat, men jag vill komma i form och det nu!

Så jag cyklade till Ormberget, tog mig upp för backen ett par gånger och sprang däremellan ett par korta rundor i de fina Ormbergsspåren. Kommer verkligen sakna Ormberget när jag lämnar Luleå. Dagens pass kändes bra, konditionen är verkligen inte på topp, men annars kändes kroppen bra, så nu är det bara att köra på!

Och jag var definitivt inte ensam på Ormberget ikväll. Inte konstigt när Luleå bjuder på en fantastisk fin och solig sensommarkväll! Fint att avsluta semestern så här.

IMG_7715

 

IMG_7707
Det var svettigt! 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Nyårslöfte | Träningsblogga
    21 december, 2013 at 11:49

    […] komma igång stenhårt så snart jag kan andas ordentligt igen. Hade velat backträna lite i kära Ormbergsbacken nu när jag ska till Luleå, men kom på att folk ju lär åka slalom där nu… Om det är […]

  • Lämna en kommentar

    %d bloggare gillar detta: