Löpning

Dagens svettfoto

Bestämde ju att det får bära eller brista. Ska det finnas en susning att jag klarar milen om två veckor måste jag köra på. Så idag blev det Ormberget igen. 7,27 km idag, det är jag enormt nöjd med även fast jag var tvungen att pausa och hämta andan några gånger. Jag önskar såklart att jag hade fixat längre och snabbare, men när jag tänker på det viset får jag titta tillbaka på hur kort jag sprang och hur jobbigt det var i början av sommaren, och det faktum att jag hade träningsuppehåll pga överbelastning i ett par veckor. Så även om jag kommer få slita som ett djur för att fixa Midnattsloppet den 24 augusti, så har jag kommit jävligt långt.

Just nu känns det som att min vad håller på att explodera, men jag hoppas att det inte är någonting och att jag klarar av ett (lugnare) pass imorgon. Det blir ju sista chansen att springa på Ormberget denna sommar!

IMG_7730

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Rund är också en form!
  10 augusti, 2013 at 21:42

  Lugn och fin nu närmsta 2 veckorna bara. Inga tankar på att ”överkompensera” antalet km efter uppehållet hoppas jag? 😉
  Stort lycka till!

  • Reply
   idaaspens
   11 augusti, 2013 at 21:33

   Kanske till en början, men jag insåg att det nog inte var så smart! Vill inte göra samma misstag igen… Men det är svårt att hålla sig 😉

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: