Löpning

I Göteborg och dags för det nya livet!

Idag lämnade jag min hemstad Luleå för min hemstad Göteborg. Jag har två hemstäder nuförtiden, det är lite jobbigt.
Alltid sorgligt att lämna Luleå, men tack och lov har jag hittat ett sätt att göra mig av med ångest och liknande känslor: LÖPNING.

Gjorde ett kul experiment.
I början av sommaren, 18 juni eller liknande, skulle jag ut på min andra löprunda på ett antal år. Joggade sakta i ca 2 minuter innan jag var tvungen att övergå till promenad. Hela den rundan blev en promenad, och jag orkade inte ens gå hela vägen, utan efter ca 4,5 km tog jag spårvagnen en bit. Jo, så sorglig var jag för ett par månader sedan. Idag körde jag samma runda igen. Sprang hela vägen och Runkeepern gav mig ”Your best time”. Kändes som en fin revansch! 6 underbara kilometer genom Lunden, förbi Liseberg, Scandinavium, Ullevi, Olskroken… Andra vyer än på Ormberget!

IMG_7787 IMG_7793

Före och efter. Om möjligt gladare efter än före! Härligt är det! 

En bra sak när man har varit borta en hel sommar och haft kyl/frys avstängda är att man måste fylla upp kyl/frys på nytt. Ett utmärkt tillfälle att starta sitt nya hälsosamma liv! Jag är nästan äckligt käckt peppad att börja leva nyttigt nu.

IMG_7757

För ett par månader såg min matkasse inte ut så där… Det var ganska mycket mer chips och godis och glass och liknande. Herregud, mår nästan dåligt då jag tänker på det. Köpte ibland en gurka som alltid ändå ruttnade orörd i kylen…

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Saras träningsblogg
  11 augusti, 2013 at 22:19

  Jag har också två hemorter…tur göteborg är en så bra stad!
  Jäklans va bra du är! Kul när man känner att man utvecklas! Löpning är bra grejer det 🙂

  • Reply
   idaaspens
   12 augusti, 2013 at 16:49

   Ja, det är verkligen bra grejer! Har jag aldrig tyckt förut, men… plötsligt händer det!

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: