Allt och inget

Ett år på Friskis

Sista semesterdagen idag. Kändes som en bra dag att ta tag i det där med att köpa träningskort! Rätt vad det är hade jag väl börjat jobba, märkt hur jobbigt det är och inte orkat ta mig till gymmet… Men nu finns det inga ursäkter. Nu blir det minst ett år på Friskis & Svettis. Gött!

IMG_7803

 

Jag tycker det är så vansinnigt jobbigt att börja träna på ett ställe där man aldrig har varit förut. Jag vet inte varför, det är väl bara för att man inte kan stället riktigt. Ville nästan vända och åka hem när jag började närma mig Friskis idag… Men inget gym jag tidigare har varit på har varit så välkomnande! Sjukt trevlig och hjälpsam personal, så nu känns det perfekt!

En timme ungefär blev det i gymmet idag. Det var skönt! Måste dock försöka våga mig ut ur min comfort zone och testa lite maskiner och grejer som jag ej förstår mig på ännu. Men det kommer, det kommer! Ska ju som sagt vara där i minst ett år nu!

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Träningsåret 2013 | Träningsblogga
    31 december, 2013 at 17:45

    […] spårvagnen. Jag köpte också en cykel och lyckades få in lite vardagsmotion. Träningskort på Friskis inhandlades också, för inga ursäkter skulle tillåtas. Men nog är det ändå löpningen som har […]

  • Lämna en kommentar

    %d bloggare gillar detta: