Allt och inget Lopp

Ingen midnattslöpning detta år

Som det ser ut just nu så blir inte Midnattsloppet av för mig i år.
Jag var precis och tränade och har fruktansvärt ont i knät. Imorse försökte jag småjogga till spårvagnen och det gick inte alls… Känner jag mig själv rätt så skulle jag säkert kunna pressa mig en mil med ont knä på lördag, men jag tror knappast att det skulle vara en trevlig upplevelse och antagligen skulle det heller inte vara värt det. Skulle antagligen inte kunna röra på mig på flera veckor (månader?) efter det – med tanke på att jag inte ens kunde springa till spårvagnen idag.

Det känns så vansinnigt deppigt, men vad gör man? Jag måste lära mig att lyssna på kroppen, och ALLA jag pratat med om detta säger samma sak: ”Ställ in.”

Så imorgon ska jag åka till Stadium och hämta ut mitt startkit, titta på det och gråta en skvätt. Men sedan ska jag börja träna rätt och komma tillbaka nästa år, stark som fan! Usch, jag har gjort så många fel med träningen så det är inte konstigt att det blev så här, men SATAN vad surt det känns.

You Might Also Like

No Comments

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: