Allt och inget

Stating the obvious: Man blir trött av att jobba

Idag försökte jag skryta för några elever att jag hade sprungit en mil i helgen. De blev minst sagt oimponerade. ”Fy fan, det skulle jag inte ens göra om jag fick betalt för det.” Exakt så kände jag för några månader sedan. Dock! Så himla trevligt att ha massa elever på jobbet nu igen! Men jag märker redan att jag blir tröttare och tröttare, för det tar ju på krafterna att jobba… Så nu är det bara att ha enorm viljestyrka för att inte tappa träningssuget. Det värsta är dagar som denna, när man kommer hem från jobbet, lagar mat och så sitter i soffan och väntar på ett pass som börjar kl 19. Man hinner bli trött där man sitter. Då är det nog egentligen bäst att ta en löprunda direkt efter jobbet! Sedan har jag gjort en sak för att hålla motivationen uppe – anmält mig till ett till lopp! Det går av stapeln om två veckor, men är bara 5 km långt. Jag fegade ur och kände att jag väntar en stund med att springa en mil igen…

Men men.

En espresso nu, sedan ska jag åka till Friskis och gå på svettig jympa! Så glad att mitt knä mår bra igen (ta i trä) så att jag kan göra sånt.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Saras Träningblogg
  27 augusti, 2013 at 10:49

  Det som är ännu en bra sak med träning är att man blir lite piggare 🙂 Men håller med om att det är segt att vänta på pass så den här terminen la jag ner det och satsar på löpning och träna på gymmet där jag kan bestämma själv vilken tid jag ska dit 🙂

  • Reply
   Ida
   28 augusti, 2013 at 21:10

   Ja, jag satsar nog ungefär på det upplägget också, ska jag till gymmet åker jag gärna direkt efter jobbet innan man hinner tröttna till ordentligt!

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: