Löpning

Fredagsformen

Äntligen dags för (en välförtjänt) helg. Den behövs! Är helt utmattad efter den här veckan. Kom hem från jobbet idag och kände att jag inte ville röra mig en meter denna helg. Men en sak har jag lärt mig sedan jag började träna, och det är att reser man sig upp, byter om och beger sig ut så brukar det lösa sig!

IMG_8100

Så jag drog på mig skorna och satsade på en kort löprunda. En bra sak med att bo där jag bor är att en kort löprunda direkt blir ett backträningspass. Lite jogg och massa backe och några trappor. Var härligt svettig efteråt, och så kunde jag ta helg med gott samvete!

IMG_8149

 

Jag bor nära en kyrkogård. När jag flyttade hit tyckte jag att folk var så märkliga som sprang, promenerade och även solade (!) på kyrkogården. Men nu har jag vågat mig dit själv några gånger också, det är ett fantastiskt ställe att springa på! Man känner sig som morbid, men det är så himla fint där. Och som sagt, jag är definitivt inte den enda…

IMG_8114

 

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Saras träningsblogg
  31 augusti, 2013 at 08:33

  Verkligen bästa sättet att starta helgen på! Jag gjorde det samma 🙂

  • Reply
   Ida
   31 augusti, 2013 at 17:24

   Ja! Att jag inte tänkt på att starta helgerna så här tidigare alltså!

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: