Löpning

Böcker om löpning

Igår svängde jag in på Pocketshop och vem visste att det finns så många böcker om löpning?
Bara på lilla lilla Pocketshop på Centralstationen hittade jag inte mindre än fyra böcker, och jag kunde självklart inte låta bli att köpa dem. Allt som kan motivera mig att fortsätta med träningen är välkommet.

IMG_8192

Så igår kväll hällde jag upp ett glas rött och läste Martina Haags ”Heja heja”. Den tog inte många timmar att läsa, men den var otroligt rolig och inspirerande. Och jag har drömt om marathonlopp inatt. Inte så oväntat. Jag kände igen mig mycket i hennes bok, i alla fall i nybörjardelen…

 

IMG_8190

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Andreas
  1 september, 2013 at 13:58

  Har du läst något annat av Murakami? Himmelsk författare!

  • Reply
   Ida
   2 september, 2013 at 17:18

   Nej, jag har inte det… Sjuuukt höga förväntningar på denna bok!

   • Reply
    Andreas
    5 september, 2013 at 21:50

    Jag har läst typ alla böcker, men inte just denna. Märkligt nog. Men älskar Murakami. Han har ett mycket drömskt bildspråk!

 • Reply
  Saras träningsblogg
  3 september, 2013 at 21:25

  Kul!! Jag har läst boken det perfekta löpsteget. Lärde mig massor om teknik! Riktigt bra bok med bra övningar för löpare 😀

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: