Löpning

Ny leksak!

Folk säger att man bara behöver ett par bra skor för att springa, men det är ju inte sant! Det märker jag ju mer jag springer… Man ska ju ha bra kläder! Bra Spotifylistor! Någonstans att sätta nycklar! Något att ha iPhonen i! Och så märkte jag att man ju behöver en gps-klocka. Herregud! Så nu är det bye-bye Runkeeper och hej Garmin! Eftersom jag inte är så rik och inte heller så himla komplicerad så nöjde jag mig med en Garmin Forerunner 10. På min nivå har den definitivt allt jag behöver.

IMG_8234

 

Eftersom jag hade bokat in mig på ett Core-pass blev det första Garminpasset inte direkt någon längre löpning, utan bara ett ynka pass på 1,36 km… Det är tydligen så långt jag har till gymmet. Bra uppvärmning inför core i alla fall!

För övrigt tycker jag att Core är riktigt riktigt tråkigt, men ibland måste man väl köra sånt också, när man nu inte tar tag i det där att lära sig grejer att göra i gymmet.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Saras Träningsblogg
  5 september, 2013 at 07:43

  Snygg 🙂 kan du logga din träning i garmin connect med den med. Det tycker jag är kul att gå tillbaka och se hur månadens träning blivit!

  • Reply
   idaaspens
   7 september, 2013 at 15:09

   Ja! Har sprungit med den två gånger nu, älskar den redan. Perfekt med garmin connect också 🙂

 • Reply
  CharlottaSofia
  5 september, 2013 at 12:46

  Haha, jamen exakt! Det är en väldans massa grejer man behöver!
  Åh, jag vill också ha en sån! När jag började springa så fattade jag ärligt talat inte varför alla hade en sån. Tänke: Vaddå? Man har ju mobilen?
  Nu fattar jag precis och har ett gravt ha-begär 🙂

  • Reply
   idaaspens
   7 september, 2013 at 15:10

   hahaha exakt så tänkte jag också. Tyckte runkeeper var perfekt! Efter två löprundor med denna förstår jag inte hur jag tänkte att jag skulle kunna leva utan en sån 😉

 • Reply
  Cissi
  7 september, 2013 at 19:32

  Du kan föra över din träning från Garmin till Runkeeper. Jag gillar Runkeeper som träningscommunity och fortsätter föra över min träning dit trots att jag också har den på Garmin Contect! Jag köpte en Garmin Forerunner 210 när Intersport hade dunderrea. Hade funderat och tvekat läääänge men är så nöjd med min klocka!

  • Reply
   idaaspens
   8 september, 2013 at 11:06

   Åh, bra grej! Jag gillar ju Runkeeper också faktiskt.
   Ja jag var verkligen också tveksam till om jag behövde en klocka, men nu jag känner redan att jag inte kan leva utan den 😉

   • Reply
    Cissi
    9 september, 2013 at 10:32

    Jag vill helst inte springa ett enda pass utan min klocka. Det är ju super kul att se hjärtslag och annat. Måste bara testa att lägga in träningspass i klockan också. Har Garmin 10 den funktionen också?

    • Reply
     idaaspens
     10 september, 2013 at 20:39

     Nej, tyvärr inte… Den är väldigt basic! Än så länge älskar jag den, men snart blir jag säkert sugen på att köpa något mer avancerat… Känner ju mig själv! 😀

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: