Löpning

Lördagsformen med en smak av sommar

Imorgon är det dags för Iform-loppet i Skatås. Längtar! Bara 5 km denna gång, men tack och lov känner jag, då kan jag bara köra på och inte tänka på hur jag ska orka en hel mil! Hade tänkt ta det lugnt och bara vila idag, men det är så fint väder och jag var lördagsrastlös så jag tog en kort och snabb runda ändå. Så himla skönt! Kommer sakna detta sommarväder. Gissar att det kommer bli trögare att ta sig ut och springa när man ska börja leva med blåst och Göteborgsregn igen…

Mycket skönare att slappa nu också efter jag fått göra mig av med lite energi. Nu är det fotbad, is på knät, kaffe och bok om löpning som gäller.

IMG_8267

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Saras Träningsblogg
    7 september, 2013 at 22:50

    Wuuhuu! Imorgon kör vi! Lycka till 🙂

  • Lämna en kommentar

    %d bloggare gillar detta: