Löpning Lopp

Loppsöndag!

IMG_8288

Förutom att jag gjorde ett rookie mistake (vilket kanske är ok, eftersom jag är rookie) och gick ut för hårt i början är jag riktigt nöjd med IForm-loppet som gick av stapeln i Skatås idag. 5 km för min del, och jag hade ett hemligt mål på att klara det på under 30. Jag var rätt säker på att jag inte skulle klara det, särskilt med den där snabba starten som tog ut mig totalt så jag var tvungen att gå i ett par backar. Meeeen…. 29:27! Så jävla glad är jag! Nu är det officiellt: JAG KAN SPRINGA 5 KM PÅ UNDER 30! Och en bra sak med att springa ny distans på lopp är att man automatiskt får ett personbästa (hihi).

Men det var tungt som sagt. Kan ju konstatera att Göteborgsvarvet-formen känns rätt långt borta… Måste steppa upp träningen nu! Men ändå, tänker på hur långt jag kommit sedan jag snörade på mig löparskorna för första gången i juni. Och är vansinnigt nöjd.

Grymt fin dag idag också. Soligt och varmt och skön stämning i Skatås. Perfekt dag för ett lopp!

IMG_8286

IMG_8295Här går starten för 10 km. Se så härligt det ser ut! 

IMG_8300

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Saras träningsblogg
  8 september, 2013 at 19:09

  Riktigt bra sprunget!! Inte illa att klara målet i denna värme och tuffa bana 🙂 grymt jobbat!!!

  • Reply
   idaaspens
   8 september, 2013 at 20:20

   Tack!! Det kändes riktigt trögt nästan hela vägen, men det gick ändå, så jag är nöjd! 🙂

 • Reply
  Andreas
  8 september, 2013 at 19:59

  Grattis! Måste kännas kanon!

  • Reply
   idaaspens
   8 september, 2013 at 20:21

   Tack! Jaaa, jag är skitnöjd!! Vågade inte riktigt tro på under 30, men det gick tamejfan! 😀

 • Reply
  Louise
  8 september, 2013 at 20:37

  Grattis till nytt pb!! :0) hi hi hi, bra jobbat!!!

  • Reply
   idaaspens
   8 september, 2013 at 20:45

   Haha taaack!! 🙂 Synd att jag sprungit både 10 och 5 km nu, nu måste jag ju slå de tiderna för nytt pb! Damn.

 • Reply
  charlottasofia
  10 september, 2013 at 20:08

  Förstår att du är nöjd 🙂 Jösses så grym du är!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: