Allt och inget

Träningsveckan

Dålig bloggvecka för min del, men dock en okej träningsvecka. Skall skriva fyra saker i denna blogg ikväll.

1. Man ska inte underskatta flamenco som träningsform. Började fortsättningskursen i onsdags, och jösses, det var svettigt. Och förbannat svårt. Ibland vill inte mina fötter göra det mitt huvud vill.

IMG_8326

2. Testade zumba i torsdags. Kommer nog inte göra det igen. Nej, tacka vet jag löpning!

3. Tränade varken på fredag eller lördag och det gav mig enorm ångest och det faktum att två träningsfria dagar gav mig ångest gjorde mig både förvånad och glad. På något vis.

4. Två träningsfria dagar kanske var bra ändå, för kvällens löprunda var grymt skön. Har dock insett att jag måste börja köra längre rundor snart. Man kan ju inte fortsätta med de här fjuttiga kilometrarna om man ska springa en halvmara till våren!

Det var det.

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Saras Träningsblogg
  15 september, 2013 at 22:02

  Det låter ju som du haft en kanonvecka 🙂 kul med dans 🙂

  • Reply
   idaaspens
   16 september, 2013 at 17:27

   Ja, det är roligt! Men svååårt… Får träna mer helt enkelt, kan ju bara bli win-win det 😀

 • Reply
  Louise
  16 september, 2013 at 06:52

  Hi hi hi, så bra skrivet!! :0) testade oxå zumba fö ett tag sen. Trodde två dagar att jag behövde operera dit en ny höft, men sen gick det över :0) inte min grej alls dock …

  • Reply
   idaaspens
   16 september, 2013 at 17:27

   hehe, zumba var nog lite för klämkäckt för mig också 😉

 • Reply
  CharlottaSofia
  16 september, 2013 at 19:18

  Vad häftigt med flamenco!

  Känner verkligen igen det där med att få lite ångest när jag inte tränat på ett par dagar. Det både glädjer mej och bekymrar mej lite. Vill ju inte att träning ska bli ett stressmoment. Fast jag tror det är ganska långt dit än så länge. Man får bara försöka påminna sej om att återhämtning också är bra grejer!

  • Reply
   idaaspens
   16 september, 2013 at 20:10

   Nej precis, jag kände det också. Vill att träningen ska vara rolig och skön och ingen stress… Men det är lätt att man åker dit tror jag! Sedan ska det väl inte vara någon panik heller om man inte tränar på två dagar. Viktigt med vila ibland också ju! 🙂

 • Reply
  Cissi
  18 september, 2013 at 09:02

  Intressant med flamenco och zumba… Jag trodde (eftersom jag själv inte är någon dansmänniska) att om man dansar det ena så är det andra inga problem. Jag har testat zumba men gick efter en kvart då jag stötte in i både de framför – bakom – på sidorna och kände att jag koncentrerade mig på att fatta stegen att det inte blev någon svettig träning. Säger som dig! Tacka vet jag löpning!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: