Löpning

Förkylningsrevanschen!

Hej bloggen! Det var inte igår!
Den största anledningen till det har nog varit att jag har varit förkyld. Inte alls särskilt länge, men eftersom jag aldrig brukar vara sjuk blev jag himla less över detta. Var helt säker på att all tid jag lagt ner på träning nu skulle vara förgäves… Men det var det ju så klart inte.

Idag hade jag inte ont i halsen längre och således sjukt taggad på revansch. Snörade på mig skorna och började springa. 15 grader och sol ute, fullt med Blåvitt-fans på stan och det blev en ljuvlig runda. Jag gillar verkligen att springa i stan, finns så mycket att titta på och tiden bara flyger iväg. 7, 68 km fick jag ihop idag, det är nog det längsta jag träningssprungit sedan jag började i juni, och dessutom gick de första 5 km på bara 28 minuter, så jag är riktigt nöjd. Kändes definitivt som en revansch!

Hoppas innerligt att förkylningen nöjer sig med vad den fått, och att jag kan börja träna som vanligt nu igen. Jag gillar det ju så mycket!

IMG_8525

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Saras träningsblogg
  23 september, 2013 at 21:43

  härligt! bra jobbat! va snabb du är 😀

 • Reply
  CharlottaSofia
  23 september, 2013 at 21:57

  Vad skönt att du är frisk! Och jösses vad du är snabb människa! Jag blir så himla imponerad. Att jag inom den närmaste framtiden skulle dra 5 km på 28 minuter känns mer än lovligt tveksamt haha

  • Reply
   idaaspens
   28 september, 2013 at 09:39

   Har en tendens att öka farten bland folk… Och eftersom jag springer i stan så… 😉 Gissar att 5 km i skogen inte skulle gå lika snabbt…
   Plus sjukt peppig musik!

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: