Allt och inget

Dags för nya kläder!

Godmorgon lördag!

Slapp träningsvecka detta känner jag. Får åtgärda med en löprunda senare idag. Men först måste jag åka till stan och köpa mig något varmare att springa i. Herregud vad kallt det blev helt plötsligt. I skrivande stund står termometern på ynka 4,2 grader. Brr. Eftersom jag inte sprungit särskilt mycket tidigare i mitt liv så blir detta med höst- och vinterlöpning någonting helt nytt för mig. Hur tusan ska man klä sig? Man blir ju varm när man springer, men det är ändå så satans kallt. Svårt. Springer vanligtvis i långa tajts och linne/t-shirt, kanske kan börja lite smått med att köpa någonting långärmat… 

Övriga nyheter: 
Spontanköpte mig en cykel igår. Har funderat på det länge, men inte riktigt kommit mig för. Men nu när jag flyttat och bor lite närmare jobbet kände jag att det kan vara läge att börja cykla dit. Plus! Vardagsmotion! Plus! Mindre pengar till Västtrafik! Bara massa win-win. Och så att den är så satans snygg också. Dock har ungefär alla sagt till mig att det är omöjligt att ha cykel i Göteborg för att den kommer bli stulen. Tack för den! 

IMG_8555

Den lyser även i det mörkaste av mörker…

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Saras Träningblogg
  29 september, 2013 at 19:33

  Man behöver mycket mindre kläder än man tror! När jag springer ute i minusgrader brukar jag ha en underställströja och en löparkacka och vanliga långa tights! Man får upp värmen snabbt! 😀

  • Reply
   idaaspens
   29 september, 2013 at 21:24

   Svårt det där! Hatar att frysa, men är inte så förtjust i att svettas heller!

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: