Löpning Lopp

3 små km

Igår kväll när jag äntligen var färdigjobbad och redo för en löprunda märkte jag någonting hemskt: det var mörkt ute! Vad hände? När blev det höst på riktigt? Jag är så fjantig och vill inte springa i mörker, så någon löprunda blev det inte. Känns dock fint att jag cyklar till jobbet nuförtiden, så det blev ju ändå runt 12 km motion trots att jag fegade ur och skippade löpningen.

Idag skulle jag ta revansch efter gårdagen och skyndande därför från jobbet så fort jag kunde, så jag skulle hinna ut innan det blev mörkt. Det gjorde jag. Dock var jag trött absolut överallt och det blev en jättekort runda. Men jag tänker att 3 km efter en lång arbetsdag i alla fall är bättre än 0 km efter en lång arbetsdag! Konstaterar också att det börjar vara lite för kallt ute för att springa utan att ha någonting över öronen. Aj.

IMG_8633

För övrigt så är Göteborgsvarvet fulltecknat nu!
Ibland kommer jag på att jag är anmäld och det är ju helt sjukt. Fattar inte hur jag ska fixa att springa 21 km. Men det är 228 dagar kvar, så det finns ju lite tid att träna.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Saras träningsblogg
  1 oktober, 2013 at 22:03

  Springa i mörker är ju så skönt tycker jag 🙂 ja 3 km är helt klart bättre än 0! Bra gjort! Jag är säker på att du kommer fixa varvet galant! Kommer bli superkul!! 🙂

  • Reply
   idaaspens
   2 oktober, 2013 at 17:35

   Det är ju dölänge kvar till varvet ju! 😀

 • Reply
  Cissi
  3 oktober, 2013 at 15:24

  Egentligen gillar jag att springa när det är mörkt – förutom att jag blir så inibomben rädd för precis allt. Men annars så… Göteborgsvarvet är en dröm för mig. Men jag ska nog satsa på en halvmara som går lite senare på året så jag hinner få lite mer kilometrar i benen. Men under nästa år ska det ske!

  • Reply
   idaaspens
   3 oktober, 2013 at 21:16

   Ja, jag är nog bara för rädd för att springa i mörker… Gillade ju Midnattsloppet! 😀
   Synd faktiskt att gbgvarvet är så tidigt.. Känner redan lite stress över att man ju måste hålla igång löpträningen hela vintern om man ska fixa det där!

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: