Löpning

Revansch!

Jag tror att jag har tagit mig ur svackan nu! Det var en kort svacka. Fyra dagar typ.
Fast besluten om att gårdagens tunga löprunda inte skulle få förstöra suget så jag tog jag mig ut ikväll också. Bestämde att jag inte skulle gå ut för hårt, och jag har verkligen svårt för det… Fick viska till mig själv flera gånger ”Långsammare, långsammare”. Tur att jag har min Garmin annars hade jag nog bara kört på, för det var så himla skönt! Kanske var det också tack vare den lugna starten det gick bättre? Mitt mål att alltid hinna 5 km innan klockan slår över till 30 min sprack dock (hann bara 4,9 km!), men det får man väl ta. Höll mig på ett bra tempo och det blev en skön runda på 7 km. Kanske att jag snart kan nå 10 km på träning? En kan ju alltid drömma…

IMG_8704

IMG_8703

Nöjd och svettig!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Linnea
  7 oktober, 2013 at 20:35

  Härligt med en skön runda! Klart du tar milen, klarar du sjunde klarar du tio!

  • Reply
   idaaspens
   8 oktober, 2013 at 20:50

   Ja! Snart! Innan vintern! ;D

 • Reply
  Saras Träningsblogg
  8 oktober, 2013 at 07:44

  Hääärligt!!! 🙂 häng med på onsdag till skatås och träna med gbgvarvets löparkvällar. Finns grupper för alla nivåer och det är gratis!!! Superkul 😀

  • Reply
   idaaspens
   8 oktober, 2013 at 20:51

   Åh jag är så sugen på det! Blev så less när jag såg att de var på onsdagar, den enda dagen i veckan då jag inte kan 🙁 Verkar som en så kul grej!

   • Reply
    Saras Träningsblogg
    8 oktober, 2013 at 21:27

    Göteborgs Running Club kör annars tidagar i slottskogen! Det är ännu roligare och aninhens tuffare 😉

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: