Allt och inget

Lördag!

Godmorgon träningsnarkomaner!

Nu är det lördag, livet känns gott, solen skiner och så vidare och så vidare.
Har tyvärr inte så mycket nytt att rapportera i träningsväg, mer än att jag strax tänker bege mig ut i det fina höstvädret för en liten cykeltur, och sedan ska jag försöka ta mig till Friskis för antingen spinning eller jympa. Känner att kroppen inte är riktigt sugen på löpning, så jag satsar på någon annan träningsform idag. Känns ju bra att man kan göra så. Variera lite.

Tänkte även gå till Systembolaget och köpa en flaska vin, men jag har bestämt att jag ska gå till ICA och köpa massa frukt istället. Moget beslut.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Saras Träningblogg
    12 oktober, 2013 at 16:39

    Va också på friskis idag! 😀

  • Lämna en kommentar

    %d bloggare gillar detta: