Allt och inget

Nypremiär: spinning

Det var riktigt skönt att morgonträna faktiskt! Egentligen har jag ingen energi så snart efter jag stigit upp, men det var bara att köra. Ta cykeln till gymmet, köra ett spinningpass och sedan cykla hem igen. Och sedan ha hela dagen kvar och inte ens behöva tänka tanken på att få in ett träningspass innan dagen tar slut. För det är ju redan gjort!

Första gången jag körde spinning nu också på ett antal år. Senast jag testade var när jag under en extremt kort period tränade på Sportlife. Körde spinning där en gång, och var skitirriterad det passet för att instruktören var alldeles för klämkäck och hade fel musik. När jag bodde i Umeå tränade jag däremot spinning rätt ofta, eftersom jag hittade instruktörer som passade mig. Har således kommit fram till att jag måste ha ”rätt” instruktör för att jag ska få ut någonting av träningen. Det ska vara lite jävlaranamma i instruktörerna uppenbarligen.

Men hursom. Kommer definitivt gå på spinning fler gånger. Svettigt och skönt ju, och bra för knäna nu när jag inte riktigt vågar springa. Och om jag nu ska lyckas med att cykla till jobbet lite oftare så kan det ju också vara bra att träna upp någon slags bra cykelform!

Nu är det ta det lugnt framför tv:n och dricka kaffe som gäller för mig, och hemmaspa för mina stackars fötter. Skön söndag.

IMG_8746

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Linnea
  13 oktober, 2013 at 17:34

  Låter härligt! Jag borde oxå bli bättre på att träna annat än löpning.

 • Reply
  Rund är också en form!
  13 oktober, 2013 at 17:54

  Jag håller med dig till större delen.
  En bra instruktör gör OERHÖRT mycket! Och rätt musik gör verkligen att man ger det där lilla extra!
  Sen KAN jag (om det krisar) köra på i mitt eget lilla, envisa huvud. Men självklart är det betydligt roligare om man får ordentlig pepp! 🙂

 • Reply
  Saras träningsblogg
  13 oktober, 2013 at 20:01

  Tycker spinningen på friskis överlag är väldigt bra! de flesta ledare är kanon tycker jag, men finns endel jag inte alls vill gå på 😉 Men det är ju en smaksak 😀

 • Reply
  CharlottaSofia springer o trimmar
  14 oktober, 2013 at 19:43

  Har faktiskt aldrig testat spinning. Kanske borde det? Känns som att det kanske är skonsammare för benen än löpning så det borde vara bra att varva lite.:-)

 • Reply
  Andreas
  15 oktober, 2013 at 21:35

  Jag avundas alla människor som gör någon form av morgonträning. Ni är hjältar!

 • Reply
  Louise
  18 oktober, 2013 at 16:57

  Härligt! För mig e morgontränare oxå sanna hjältar!! :0)
  Spinning e fantastiskt… framförallt med rätt instruktör :0)

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: