Allt och inget

Tankar på en tidig söndag

Godmorgon träningsnarkomaner!

Nu är det söndag. Redan! Inte så konstigt att helgerna flyger förbi när arbetsveckorna gör det. Jag är som vanligt uppe med tuppen, och jag undrar så när jag blev en sådan person som vaknar tidigt på lör/sön. Förut sov jag inte sällan till 11-12 när jag var ledig… Men det är klart, däckar man tidigt så vaknar man väl också tidigt.

Helger är så himla bra för då är man lite piggare än vanligt och orkar med träning utan att det känns ens det minsta jobbigt. Jag har fortfarande lite känningar i mitt knä, och ligger därför lågt med löpningen ett tag. Igår blev det istället Jympa på Friskis. Gissar att folk var ute och njöt av det goa höstvädret, för det var inte mycket folk där, men det var bara bra för då kan man ju ta ut rörelserna extra mycket!

Funderar nu på att bege mig mot gymmet för ett pass spinning. När jag ändå är vaken…

IMG_8731

Gårdagens efterrätt. 
Fruktsallad med vanilj-kesella. 
Gott. 

 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Andreas
    20 oktober, 2013 at 21:16

    Smarrigt!

  • Lämna en kommentar

    %d bloggare gillar detta: