Allt och inget

Jag lever! Men med träningsångest.

Nu är det en hel vecka sedan jag tränade. Och jag känner det överallt. Antagligen är det jättemycket inbillning, typ: jag har blivit tröttare, jag har tappat all kondition, jag har börjat äta skit igen, säkert gått upp 5 kg, och jag orkar ju ingenting! Gissar att det inte är riktigt så illa, men jag mår kasst över detta i alla fall. Jag har jobbat som ett svin denna vecka, och det har varit min ursäkt till att jag inte hunnit/orkat träna. Det är detta jag har varit rädd för, och den ursäkten ska inte ens finnas. Idag är det i alla fall söndag och jag ska jobba ytterst lite idag, så efter lite mat och kaffe ska jag ge mig ut i regnet på en löprunda. Livrädd att jag bara kommer orka en kilometer. Men jag förstår ju innerst inne att det inte är så farligt nej.

Jag har inte ens läst alla träningsbloggar denna vecka, så jag känner mig helt out of it!
Ska åtgärda nu. Kaffe och träningsbloggar. Den bästa sortens morgon.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Saras Träningblogg
  20 oktober, 2013 at 18:14

  Haha, ibland har man sådana veckor! Men det är bara att kämpa på! Du är grym 😀

  • Reply
   idaaspens
   20 oktober, 2013 at 21:49

   Men nu blir det aldrig någon mer sån vecka!
   Eller jo, det kommer det säkert bli, men jag ska iaf bli bättre på att försöka undvika det! 😀

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: