Löpning

Söndagsjoggen

Det blev tack o lov löpning idag, och som jag förfarade var formen inte riktigt som jag önskade… Inte så konstigt med tanke på att jag rört mig ca två gånger de senaste veckorna. Det var nog bra för mig med en påminnelse om att formen faktiskt är en färskvara. Det vet man ju, men ja. You know.

Men i 5 grader och duggregn begav jag mig ut idag, och vädret störde mig verkligen inte alls särskilt mycket. De första två-tre km kändes riktigt sköna, jag tog det lugnt med fokus på att bara orka min runda, oavsett hur lång tid det skulle ta. Men när jag hade tagit mig ungefär halvvägs blev det tungt. Slita fick jag verkligen göra, men det känns bra att vara igång lite igen. Och som sagt, definitivt ett uppvaknande: ska jag hålla formen kan jag inte skylla på att jag har mycket att göra på jobbet och att jag därför inte kan träna. Då skulle jag aldrig kunna träna, för det är alltid mycket på jobbet…

IMG_8824

IMG_8823

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Saras Träningblogg
  20 oktober, 2013 at 19:08

  Bra kämpat 😀

  • Reply
   idaaspens
   20 oktober, 2013 at 21:48

   Tack! Nu blir det ändring i träningsrutinerna, ett segt 6km-pass en gång i veckan funkar inte riktigt med mina mål 😉

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: