Allt och inget

Måndagspasset

Vilken skön måndag!
Först jobba, jobba, jooobba.
Sedan träna.
Sedan handla.
Sedan krypa ner i sängen med nytt nummer av Runner’s World.

IMG_8829

Dagens träning blev intensivjympa på Friskis. Det är så vansinnigt svettigt. Dock hade jag så mycket träningsvärk efter mitt lilla styrkepass igårkväll, så jag kunde inte riktigt göra allting… Men jag svettades ändå!

Jag pratade med mamma tidigare och sa att jag hade varit ut och sprungit igår. Hennes kommentar: ”Vad bra, du håller i det här med träning!”. Hon är nog lite förvånad att det hållit så här länge, jag brukar ju få ryck och börja träna men de perioderna brukar vara rätt korta… Men inte den här gången, nu är det på riktigt!

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Saras Träningsblogg
  21 oktober, 2013 at 22:11

  Va härligt att det känns på riktigt nu!! 🙂 bra jobbat!

  • Reply
   idaaspens
   22 oktober, 2013 at 20:01

   Ja, det känns på riktigt! Det har det iofs gjort förut också, men jag känner att jag lyckas bättre denna gången! 🙂

 • Reply
  Louise
  22 oktober, 2013 at 12:22

  Jiuuhhooooo, vilken härlig måndag! Så underbart att avsluta med en härlig inspirerande tidning i sängen :0)

  • Reply
   idaaspens
   22 oktober, 2013 at 20:01

   Ja mycket. Slukade hela tidningen på en kväll. Oops.

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: