Allt och inget

Min geniala idé

Jag tror nästan att det var bra för mig att märka igår att flåset inte är riktigt lika bra som det var för ett par veckor sedan. För nu har jag en plan!

Ett problem för mig är maten. Jag kan verkligen inte träna om jag inte har ätit ordentligt ett par timmar innan. Dvs. när jag kommer hem från jobbet måste jag laga mat och sedan vänta ett par timmar innan jag kan träna, och vips så är det kväll och träningen hinns inte med. Nu är min geniala plan att jag ska fixa mat på jobbet innan jag åker hem de dagar jag har tänkt träna. En tallrik gröt eller whatever, så är man fit for fight så fort man kommer hem.

Ja herregud, igår var verkligen ett uppvaknande. Förutom flåset kom jag på att jag måste bli bättre på att träna styrka. Så körde jag för första gången på evigheter ett styrkepass hemma framför teven. Och något gav det, för jag har träningsvärk idag!

Så nu ska jag sköta mig. Äta bra och träna bra och således också må bra.
Ikväll satsar jag på att ta mig till gymmet för ett jympapass.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  CharlottaSofia springer o trimmar
  21 oktober, 2013 at 16:58

  Smart! Det blir ju också lätt att man liksom degar ihop hemma när man först fixat mat och sen ätit.

  Det där med styrka alltså.. Jag tänker att jag ska men jag prioriterar nästan alltid och springa ändå för att det är roligare. Plankor försöker jag dock hålla i, det går fort och tränar mycket:-)

  • Reply
   idaaspens
   21 oktober, 2013 at 20:09

   Jag har typ bara styrketränat lite när jag varit på Friskis-jympa, så jag måste verkligen bli bättre på det. Himla gött att ha träningsvärk i magen idag alltså 😉

 • Reply
  Saras träningsblogg
  21 oktober, 2013 at 19:47

  Jag man måste ju ha lite energi att göra åt med. Jag äter alltid ordentligt mellanmål på jobbet med barnen så det brukar vara lagom så klarar jag mig till träning sen 😀

  • Reply
   idaaspens
   21 oktober, 2013 at 20:10

   Grymt ju att du kan göra det! Jag glömmer alltid bort det där med mellanmål… Men nu har jag varit på affären och köpt mig lite ”Supergröt” så nu ska det väl bli ändring på det!

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: