Allt och inget

Go träningsvärk!

Ibland gillar jag verkligen träningsvärk. Till en viss gräns i alla fall. Idag har jag sådan där skön träningsvärk som gör att jag kan röra mig som vanligt men som påminner mig om att jag har varit duktig och både sprungit och styrketränat. Jag tar dessutom INTE spårvagnen till jobbet fastän det ösregnar ute, utan jag sätter mig på cykeln ändå. Jag är nöjd. Och så har jag köpt ”Supergröt” som jag har på jobbet så jag kan göra lite sån de dagar jag ska träna. Min geniala idé, ni vet.

Idag har jag dock en vilodag från träning, och istället går min hjärna på högvarv och tänker på bedömning och betyg och sånt tråkigt… Jag gillar inte betyg. Men det här är inte en blogg om skola, så jag struntar väl i att gå in på det.

För att peppa mig själv lite extra för träning har jag nu för första gången sedan jag började knåpat ihop något slags träningsschema för de kommande två veckorna. Jag hoppas att det inte stressar upp mig för mycket, utan istället fungerar som bra motivation. Jag tror att det kan vara bra för mig med sånt. Har också kommit på att jag måste börja lägga in intervallpass och liknande, mina löppass är alltid alldeles för rutinmässiga…

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  CharlottaSofia springer o trimmar
  22 oktober, 2013 at 22:46

  Förstår precis vilken sorts träningsvärk du menar! Sån där när man liksom känner att musklerna ligger och gonar sej och växer till. Det är härligt! Sen finns det ju överjävlig träningsvärk också: Sån man märker när man går upp på morgonen och upptäcker att man inte kan sätta sej som en normal människa utan måste steg för steg-förflytta sej ned mot exempelvis toaletten..haha

  Tänker att jag borde strukturera upp min träning lite också. Försökte en gång, la t.o.m upp en fin planering på bloggen och….blev sjuk.. Ska försöka igen!

  • Reply
   idaaspens
   23 oktober, 2013 at 21:20

   Gött med lagom träningsvärk, då känner man att man lever 😉

   Ja jag tänkte iaf testa att strukturera upp träningen lite, det kan ju i alla fall inte skada!

 • Reply
  Linnea
  22 oktober, 2013 at 23:28

  Åh vad underbart att strukturera och planera sin träning! Och så smart med gröten, du kommer bli sjukt effektiv. 🙂

  • Reply
   idaaspens
   23 oktober, 2013 at 21:20

   Det är det jag hoppas i alla fall! 😀

 • Reply
  Saras Träningblogg
  23 oktober, 2013 at 17:16

  Lite träningsplanering är toppen tycker jag för att få ihop vardagen lättare! Sen behöver man kanske inte hålla sig strikt till det utan känna efter dagsformen, men man har iallafall en plan! 😀

  • Reply
   idaaspens
   23 oktober, 2013 at 21:21

   Ja precis, jag tror att det kan vara bra för mig. Annars blir det så lätt att jag kommer hem från jobbet och ”känner efter” för mycket…

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: