Allt och inget Löpning

Underbara löpning!

Underbara löpning alltså – ja, så känner jag idag. Så kände jag inte förra gången, men så känner jag idag. Idag åt jag min gröt på jobbet, cyklade hem, kände mig trött och drog på mig träningskläderna.

IMG_8857

Efter ca 1,5 km på min vanliga runda kände jag att det var så himla tradigt, och man vet ju att omväxling förnöjer och dessutom att man måste variera sig om man ska utvecklas. Så efter ca 1,5 km bestämde jag mig för att svänga av på okända marker! Spännande va.

Det visade sig att de okända markerna var supermysiga och dessutom enormt backiga, vilket ju var bra. Backträning, check! Jag lyckades också springa in i någon slags ”skog” mitt i stan, det var trevligt. När jag några kilometer senare började närma mig mitt hem igen kände jag att jag fortfarande hade lite ork kvar, så jag fortsatte en stund till. Med noll fokus på tid blev det en grymt skön runda som slutade på 7,48 km. Klart godkänt, och extra nöjd är jag över att jag sprang i massa backar. Hatar ju att springa i uppförsbackar, men jag älskar det också.

IMG_8852

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Saras Träningblogg
  24 oktober, 2013 at 18:52

  Va härligt! Kul att kunna utforska ny områden samtidigt som man springer 😀

  • Reply
   idaaspens
   25 oktober, 2013 at 16:37

   Ja eller hur! Jag är relativt nyinflyttad i området också, så jag har rätt mycket att utforska 🙂

 • Reply
  Cissi
  24 oktober, 2013 at 21:13

  Jag ser fram emot den dagen då jag älskar backar…Den känns avlägsen men ändå. Grymt bra jobbat! Åh skogen såg härlig ut!

  • Reply
   idaaspens
   25 oktober, 2013 at 16:38

   Backarna älskar jag iofs mest när jag kommit hem igen… 😉

 • Reply
  CharlottaSofia springer o trimmar
  24 oktober, 2013 at 22:28

  Åh vad mysigt! Tänker ofta att jag ska göra lite avstickare men så blir det inte så ändå. Ska bli bättre på det!

  Backar ja! Jag hat-älskar dem också. Jag älskar vad de gör med min benstyrka men när man är helt flåsig och en mastodontbacke uppenbarar sej så är det ju sådär kul..

  • Reply
   idaaspens
   25 oktober, 2013 at 16:39

   Avstickare gjorde definitivt rundan roligare, kul med lite nytt att titta på medan man flåsar sig framåt! 😀

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: